Bedrijven - Multi Level Marketing - Relatiemarketing

Aloe Vera New Wave Agencies

Albert Schweitzersingel 70
3822BX, Amersfoort

The Magic Of Your Belief

De Oude Munt 13
3824DH, Amersfoort
Telefoon
06 45 60 12 46
Als visie door D.O.E.N. werkelijkheid wordt, is succes een feit!

Ik ben wat je noemt een geboren Bosschenaar (1958). Mede door nogal wat ziekenhuisbezoeken maar ook door mijn leesblindheid is mijn schoolcarrière turbulent verlopen. Toch heeft dat mij op de weg gebracht naar een succesvolle loopbaan in het onderwijs. Ruim 20 jaar werkte ik in het Speciaal Onderwijs waarvan bijna 16 jaar met zeer moeilijk opvoedbare kinderen en pubers. Al snel verschoven de werkzaamheden naar de managementkant van het onderwijs en daar groeide ik uit tot een inspiratiebron voor vele leerlingen en collega’s. Door op een open manier met leerlingen om te gaan, werd het steeds duidelijker voor mij dat ik hen geen lés gaf maar dat ik lévenslessen gaf.
Het leidinggeven begon echter een steeds grotere rol te spelen in mijn takenpakket. Daarnaast bleek ik ook een auto-immuunziekte te hebben en deze beide veranderingen brachten mij tot het inzicht dat er voor mij in het onderwijs eigenlijk weinig echte groeimogelijkheden zaten. De behoefte om een carrière buiten het onderwijs te gaan beginnen begon steeds groter te worden. Enthousiast gemaakt door de verhalen van mijn zus en broer over netwerkmarketing besloot ik daarop die wereld te gaan onderzoeken.
Ik heb heel veel netwerkmarketingconcepten bestudeerd en ik heb vele gesprekken met ervaren netwerkers gevoerd voordat ik in 1998 startte met een MLM-bedrijf in de telecommunicatie. En met veel succes. De directie van dit bedrijf had echter geen eerdere ervaringen met de telecomsector. Dit leidde tot mismanagement en daardoor het einde van het bedrijf in 2000.
De les die ik hieruit leerde was dat netwerkmarketing echt iets is voor mij maar ook dat het alleen succesvol kan zijn bij een bedrijf waarvan de oprichters met visie en vanuit hun hart werkzaam zijn. Door Regional Vice President Martin Dubbeld werd ik benaderd eens te kijken naar het concept van ACN waarop ik besloot dit bedrijf serieus te evalueren. Ik zag de uitstekende faciliteiten van ACN, ik ontmoette de eigenaren met hun uitgebreide ervaring in netwerkmarketing en hun hoge graad van ethiek, ik zag het gedocumenteerde overweldigende succes van zowel ACN als van veel gewone mensen. Ik WIST dat ACN het juiste bedrijf was en ik ben in 2001 gestart samen met Sjerp Snellen waarmee ik de eerste 6 jaren heb samengewerkt. Deze jaren zijn een bewijs dat een goede onderlinge samenwerking krachtiger is dan individuele inspanningen. Al na vijf en een halve maand bereikten wij de positie van Team Coördinator en na drie jaar en een maand na de start de toppositie van Regional Vice President. Vanaf 2007 bouwen wij nu elk aan onze eigen organisatie.
Door de internationale organisatie die is opgebouwd in de landen waar ACN vertegenwoordigd is, ontstond een fantastisch blijvend inkomen. Deze organisatie groeit nog steeds en dat biedt mij de mogelijkheid om zelf te bepalen wanneer, waar en met wie ik wil werken. Op dit moment behoor ik tot de leidende vertegenwoordigers binnen ACN. Daarnaast mocht ik langdurig lid zijn van de prestigieuze Eagle Club van ACN.
ACN is voor mij een inspiratiebron voor het leven en een waanzinnige leerschool. Eén van mijn doelen is om met mijn stichting “Mind In Motion” vakantiereizen naar een kasteel te organiseren voor gezinnen met langdurig zieke kinderen.
Met ACN kun je bouwen aan je eigen organisatie en werken aan doelen als het creëren van weelde, vrijheid en anderen helpen naar onafhankelijkheid.


Herbalife

Kees Bakelserf 10
3813MK, Amersfoort

Herbalife Carla Buytelaar

Groote Kreek 21
3823JA, Amersfoort

Herbalife Siti-Care Onafhankelijk Distributeur

Huiszoonstraat 25
3815PW, Amersfoort

Copyright © DeMooiKrant.nl