Verenigingen - Muziek

Muziek Theater Totaal

Website
http://www.muziektheater-totaal.nl
Muziek Theater Totaal brengt elke twee jaar met veel bezieling en ambitie een musical op de planken, waaronder Man van la Mancha (2007/2008), Jane Eyre (2009/2010) en A Man Of No Importance (2011/2012). Het betreft altijd bijzondere, niet alledaagse producties, soms zelfs Nederlandse premieres.

Muziekvereniging Hosanna

Website
http://www.hosanna.nl/
Muziekvereniging Hosanna werd in 1932 opgericht en is sindsdien gevestigd in het Soesterkwartier in Amersfoort. De vereniging is het enige en oudste fanfareorkest in de stad Amersfoort. Ondanks dat de vereniging al een "mensenleven oud" is, is zij nog springlevend!

Op dit moment bestaat de vereniging uit het Concertorkest, het Leerlingenorkest en de Orkestklas. Daarnaast organiseert de vereniging ook twee keer per jaar een introductiecursus van 6 weken voor basisschoolleerlingen, onder de noemer "Kies Je Kunst".

Uiteraard staat de vereniging ook open voor mensen, jong en oud, die een muziekinstrument willen leren bespelen. Ook mensen die al een instrument bespelen en op zoek zijn naar een leuk orkest zijn van harte welkom!

E-mail:
info@hosanna.nl


Secretaris:
secretaris@hosanna.nl

Copyright © DeMooiKrant.nl