Verenigingen - Studentenverenigingen

Studentenvereniging ASV Conventus Comus

Website
http://www.conventuscomus.nl
Studentenvereniging ASV Conventus Comus
De Nieuwe Poort 21
3812 PA Amersfoort

tel. 033 - 48 12 180

Secretaris ASV Conventus Comus
Youri Kamps
secretaris@conventuscomus.nl

twitter: @conventuscomus

Wij bestaan reeds zes jaar en richten ons op alle HBO- en WO-studenten welke studeren en/of wonen in Amersfoort. Het is een erg open vereniging, waarin niet gedaan wordt aan ontgroeningen en dergelijken. Waar leuke dingen worden georganiseerd voor en door studenten om studenten een leuke studententijd te bieden en van Amersfoort een echte studentenstad te maken.

Studentenvereniging De StuRa Amersfoort

Website
http://www.destura.nl
Studentenvereniging De StuRa Amersfoort

De Nieuwe Poort 21

3812 PA Amersfoort

StuRa-kantoor C 0.46Secretaris De StuRa Amersfoort
Kimberley van Felius
info@destura.nl

Sinds 1985 is de StuRa al actief binnen de Hogeschool Domstad in Utrecht. In 2011 verhuisde de StuRa door een fusie naar Amersfoort. Sinds dat moment zijn we de StuRa Studentenvereniging Amersfoort, de nieuwe verfrissende studentenvereniging in Amersfoort.

De StuRa heeft zijn eigen motto, Aap, Noot, Feest, waarbij het laatste natuurlijk voor zichzelf spreekt. Maar los van de feestelijke activiteiten doet de StuRa ook aan studentenbehartiging. Wij zijn vertegenwoordigt in de medezeggenschap en zijn samen met de gemeente Amersfoort bezig er een echte studentenstad van te maken.

De StuRa kent geen betalende leden, lid wordt je door aan te geven dat je een bepaald aantal uur je inzet voor de StuRa. Afgezien van de hoeveelheid bepaalt dat of je in de Raad zit of gewoon lid bent.
Daarnaast hebben we supportleden die voor 2 euro per jaar op de hoogte worden gehouden. Wij organiseren activiteiten voor alle studenten van de HUA.

Copyright © DeMooiKrant.nl