Verenigingen - Dweilorkesten

Feestkapel De PretTetters

Website
http://wwwprettetters.nl
De nieuwe feestkapel De PretTetters is een geweldige aanwinst voor Hooglanderveene en Vathorst te noemen.

Onder leiding van een ervaren muzikaal leider Danny Schulte, die speciaal voor de kapel eigen arrangementen schrijft, repeteert de groep van 14 muzikanten wekelijks op dinsdagavond van 20.00-22.00 uur in een eigen ruimte te Hooglanderveen.

De kapel heeft een goed en afwisselend repertoire dat zij dan ook graag willen delen met anderen. De PretTetters verzorgt optredens op festivals, intochten, feesten etc.


Bloaskapel De Bloaspiepers

Website
http://www.bloaspiepers.nl
De Bloaspiepers, in 1958 opgericht, bestaan uit 14 muziekvrienden die u van leuke en gezellige muziek voorzien.

Stil staan is daar niet bij! Niets is de Bloaspiepers te gek, van bedrijfsfeesten tot carnaval, de Bloaspiepers zorgen voor een vrolijke en gezellige noot! Bij de Bloaspiepers is er een hechte band tussen de muziekvrienden en dit zorgt voor een eenheid tijdens optredens.

De bezetting van de Bloaspiepers bestaan uit de volgende instrumenten: 3 trompettisten, 2 alt-saxofonisten, 1 tenor-saxofonist, 1 baritonist, 2 trombonisten, 1 sousafonist en 4 slagwerkers.

E-Mail:
info@bloaspiepers.nl

Soci

Website
http://www.neuzenvreugde.nl
Soci

De Valleibloazers

Website
http://www.valleibloazers.nl
Sinds begin jaren tachtig zijn De Valleibloazers actief vanuit Amersfoort en uitgegroeid tot een orkest waarop geen stempel te drukken is. Met de focus op muzikaliteit en dankzij het enthousiasme van de diverse muzikanten staan De Valleibloazers garant voor een geslaagd optreden, in binnen- en buitenland. In de rijke historie van De Valleibloazers zijn optredens verzorgd op grote en kleine festivals, besloten feesten maar ook op televisie, radio en met diverse artiesten.

E-Mail:
info@valleibloazers.nl

BraL-, LaL- en BlaaskapeL

Website
http://www.kappelloos.nl
BraL-, LaL- en BlaaskapeL

De Amerblaozers

Website
http://www.amerblaozers.nl/
De Amerblaozers zijn een groep enthousiaste muzikanten uit Amersfoort en treden zo'n 30x per jaar op alszijnde allround blaaskapel.

Sinds de oprichting op 1 mei 1979 heeft de groep een rijke historie weten op te bouwen met optredens in binnen- en buitenland. Het repertoire is nieuw, verfrissend en vooral verrassend en is allemaal door eigen huisarrangeurs op het lijf geschreven. Dat is wat De Amerblaozers onderscheidend maakt.

Regelmatig ontstaan er onbewust ideeen welke uitgroeien tot een heus thema; waarvan het Chiriurgen-thema de meest recente is.

E-mail:
amerblaozers@gmail.com

Hypercussion

Website
http://www.hypercussion.nl/
Al meer dan 10 jaar verzorgt Hypercussion succesvol knallende optredens.
Optredens welke een feest zijn voor oog en oor en waarbij u en uw gasten niet stil bij kunnen staan.
Kijk voor een impressie van Hypercussion op onze site en neem gerust contact op.

E-mail:
info@hypercussion.nl

IJgenweis

Website
http://www.ijgenweis.nl/

Copyright © DeMooiKrant.nl